Vodeći svjetski virolog potvrdio tvrdnje dr. Osmanagića o negativnim ionima (“zabranjeni video”)

Prof.dr. John S. Oxford naučnim eksperimentima potvrdio da nagativni ioni uništavaju 100% svih postojećih i BUDUĆIH virusa u eksperimentu iz novembra 2019.

Koncentracijom od 50.000 negativnih iona po kubnom centimetru profesor Oxford je dokazao da je uništavanje proteinskog omotača virusa trenutno. Koncentracija negativnih iona u Podzemnim tunelima Ravne u Visokom je između 20.000-100.000 ni/ccm.

Nadalje, univerzitet u Leeds-u kliničkom studijom, koja je trajala godinu dana, potvrdio da su negativni ioni zaslužni za iskorjenjivanje infekcija u St. James Hospital u Leeds-u.

Američka nacionalna medicinska biblioteka objavila istraživanje Instituta za zdravlje po kome se zaraza virusnih oboljenja između ljudi i životinja, zahvaljujući negativnim ionima, redukuje za više od 97%, a zaraza sa životinje na životinju za 100%.

Dr. Semir Osmanagić (semirosmanagic.com) u ovom videu raskrinkao je web portal raskrinkavanje.ba i njihovu neobjektivnu, nenaučnu i dezinformirajuću ‘analizu’ kojom traže da se Osmanagićev rad proglasi ‘uznemiravanjem javnosti, pseudonaukom i teorijom zavjere’.

Po prvi put, Osmanagić je otvoreno govorio o radu Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), na čije se preporuke poziva većina svjetskih vlada, te javno uočenim nepravilnostima u finansiranju, proglašavanju pandemija, ustupcima energetskim lobijima, ‘vakcinaciji’ afričkog stanovništva…

POGLEDAJTE VIDEO