Visočka firma “WOP” donirala dezinfekcione dispanzere za lokacije u Bosanskoj dolini piramida

U četvrtak 27. augusta predstavnici visočke firme „World of paper (WOP)“ su posjetili Kompleks Ravne, kao i Bosansku piramidu Sunca, te su montirali dezinfekcione dispanzere na najposjećenijim lokacijama u Bosanskoj dolini piramida, kao svoj vid doprinosa radu Fondacije.

– Naša firma je nastala prošle godine, zamisao je bila bavljenje proizvodnjom papira i papirne galanterije, međutim kriza koja nas je sve zadesila sa pojavom korona virusa okrenula je i naš posao u drugom pravcu, pa smo pored papirne galanterije u svoj asortiman uvrstili i sredstva za dezinfekciju i čišćenje. Istaknuli bismo da sarađujemo sa eminentnim kompanijama, te da smo sa cijenama sigurno među najpovoljnijima na našem tržištu, a asortiman se sastoji od papira, papirne galanterije, sredstava za dezinfekciju i čišćenje, kao i sapuna i deterdženata. Radimo kompletnu dezinfekciju, a u ponudi imamo i dezinfekcione dispanzere, a upravo tri takva smo danas postavili u Bosanskoj dolini piramida, jedan na ulazu u tunele Ravne, jedan na ulazu u park Ravne 2, te na Bosanskoj piramidi Sunca. Na ovo smo se odlučili jer smo svjesni koliko dr. Osmanagić i Fondacija čine napora na promociji našeg grada i ovo je naš mali doprinos ovom projektu i razvoju Bosanske doline piramida. – kazali su nam iz firme „WOP“.

Postavljanju dispanzera prisustvovao je i direktor Fondacije dr Semir Osmanagić koji se zahvalio na ovoj vrijednoj donaciji, koja će biti od velike koristi za sve posjetioce na lokacijama na kojima su postavljeni dispanzeri.