Veliki uspjeh taekwondo kolektiva Bosna Visoko i Fahrudina Adilovića na međunarodnom takmičenju u Bugarskoj

BRONZANA MEDALJA NA G1 MEĐUNARODNOM TAKMIČENJU U BUGARSKOJ –  8th “RAMUS SOFIA OPEN” 2021  WT – G1

U Sofiji, Republika Bugarska, 6. i 7. marta 2021. godine, održava se osmi po redu turnir Ramus Sofia Open 2021 godine WT G1, na kojem je učešće uzelo 917 takwondo takmičara iz 21 jedne zemlje svijeta.

Naš Fahrudin Adilović, takmičar taekwondo kolektiva Bosna Visoko, ponovo je na tronu među najboljim.

Dvostruki kadetski evropski prvak i najuspješniji bh. sportista kadet za 2020. godinu je na veoma jakom, G1 turniru u Bugarskoj bio među najuspješnijim takmičarima, osvojivši 3. mjesto i bronzanu medalju u kategoriji do 57 kilograma.

Fahrudin je svoje borbe odradio danas (subota, 6. mart) i još jednom se predstavio u vrhunskom izdanju, pokazavši da će još dugo vremena biti plasiran u sami vrh evropskog omladinskog taekwondoa.

Inače, turnir u Bugarskoj SOFIA OPEN je prvi G1 turnir za ovu godinu.

Troškove našeg takmičara i njegovog trenera, za učešće na ovom turniru, platili su roditelji Fahrudina i “Ugarak” d.o.o. Visoko (Nihad i Meldina Ugarak), jer bez njihove podrške ne bi ni otišli na ovo takmičenje.

Nadamo se da ćemo na narednim takmičenjima imati veću podršku od onih institucija koji ovakve vrhunske rezultate i trebaju podržavati!

Ovi vrhunski rezultati našeg Fahrudina Adilovića potvrda su kvaliteta i kontinuiteta vrhunskog i mukotrpnog rada, te novo veliko priznanje za naš grad i našu domovinu!

Čestitke našem trenerskom osoblju na čelu sa Kajević Edinom – Kajom, koji su i ovaj put vrhunski spremili našeg šampiona!

Nadamo se da ćemo i u ovoj 2021. godini nastaviti sa dobrim rezultatima!

VAŠ TAKWONDO KOLEKTIV BOSNA!