Večeras manifestacija Izbor fotomodela grada Visoko za fotomodela BiH 2020

U prekrasnom Hotelu Piramida Sunca u Visokom, u petak je održana proba i slikanje za predstojeći  Fesival mladosti i ljepote koji će se održati 19.01.2020. godine u 20 sati u Visokom u Hotelu Piramida Sunca.

Prekrasne djevojke takmiče se u ljepoti, elokvenciji i javnom nastupu. U konkurenciji je 10 ljepotica,  a šest najboljih će se plasirati na finalni izbor za FOTOMODELA BIH 2020. godine, koji će se održati u februaru u Zenici.

Manifestaciju Izbor za FOTOMODELA grada Visokog će upotpuniti i bogat zabavni program, a specijalni gost večeri je Haris Šabanović, mlada zvijezda u usponu. U žiriju će biti eminentni ljudi  iz kulturnog i javnog života grada Visokog.

Generalni sponzor izbora je Hotel Piramida Sunca, za ljepotu prekrasnih učesnica zaduženi su Frizerski salon “Nerma” i Beauty studio “Madamm”. Za poklone i cvijeće za pobjednice pobrinula se cviječara “ADA”. Na samom kraju večeri djevojke će predstaviti kolekciju vjenčanica salona “Minea” nakon čega će uslijediti dodjela lenti. Šest prvoplasiranih nakon izbora uz podršku sponzora će realizirati fotografije za svoje bookove koji su neophodni za državno finale. Podržite djevojke u što većem broju jer cijena ulaznice je simbolična i košta samo 3 KM.