UG ‘Mladi Volonteri’: U subotu sastanak o aktivnostima u okviru projekta ‘Jaki mladi, jaka zajednica’

 

Obavještavamo građane i građanke grada Visoko koji su uzeli učešće u aktivnostima projekta pod nazivom „Jaki mladi, jaka zajednica“ da će se u subotu 18.07.2020. godine, u 19 sati održati sastanak sa prijavljenim učesnicima u parku Ravne.

Udruženje „Mladi Volonteri” je od 01.06.2020. godine započelo sa realizacijom projekta „Jaki mladi, jaka zajednica“ koji se realizuje u sklopu projekta „Stvaranje povoljnijeg okruženja za civilno društvo – EMBRACE, finansiranog od strane Vlade Kraljevine Norveške, a kojeg provodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP).

Osnovni cilj projekta „Jaki mladi, jaka zajednica“ je povećanje konkurentnosti nezaposlenih mladih osoba na području Visokog, a projektne aktivnosti se realizuju do 31. Decembra 2020. godine.

Obzirom na veliki broj prijava, ovim putem prijavljene učesnike pozivamo na oprez o nošenju zaštitne maske prema važećim uputama Kriznog štaba.

Kao i do sada, za sva pitanja, učesnici se mogu obratiti na mail volonteriyia@gmail.com ili putem telefona +38761468838.

Ovaj projekat i njegove aktivnosti, predstavljaju nastavak napora koje Udruženje „Mladi volonteri“ implementira na području grada Visoko, a sve s ciljem povećanja zaposlenja populacije mladih osoba.