Udruženje AGRO-VIS poziva visočke poljoprivrednike da im se pridruže

Udruženje poljoprivrednika AGRO-VIS Visoko obavještava svoje članove da je predsjednik udruženja zajedno sa članovima Upravnog odbora uspostavio saradnju i potpisao ugovore s nekoliko pravnih subjekata u Visokom, a u cilju olakšavanja rada poljoprivrednicima koji su pristupili ovom udruženju.

Potpisan je ugovor o poslovnoj saradnji sa J.P. Veterinarska stanica Visoko – P.J. poljoprivredna apoteka Donje Moštre, te poljoprivrednim apotekama AGRO-LAND i Džakovac Sebilj. Uz predodžbu članske karte udruženja, članovi mogu ostvariti ekstra popust prilikom kupovine u navedenim prodavnicama.

Pored toga, predsjednik udruženja i članovi Upravnog odbora su posjetili firmu BIOS, gdje su sa direktorom firme usaglasili osnovne principe saradnje. Ubrzo očekujemo potpisivanje ugovora kojim bi se ozvaničila poslovna saradnja i pogodnosti za članove udruženja prilikom nabavke plastenika, presadnica i ostalih materijala.

Pozivamo sve privredne subjekte i zainteresovana lica ukoliko žele da stupe u saradnju sa udruženjem AGRO-VIS da nam se jave putem telefona br. 061 147 313 ili na mail udruzenjeagrovis@gmail.com, a mogu i doći u Donju Zimču u zelenaru kod Mirsada Dervišbegovića svaki dan od 11:00 do 17:00 sati.

Cijena članarine iznosi 30 KM.

Udruženje poljoprivrednika AGRO-VIS Visoko