U VISOKOM OTVOREN SAVREMENI SALON OPREME ZA KUPATILA I GRIJANJE

Odlična atmosfera vladala je na otvorenju izložbenog prostora firme Buko-Vod Visoko, a nove prostorije od oko 600 m², koje su uređene po visokim standardima savremenog dizajna u saradnji s releventnim arhitektama i dizajnerima interijera i eksterijera, pružaju sasvim novo iskustvo kupovine.

Nakon srdačne dobrodošlice, prisutnim kupcima, arhitektama, dizajnerima i predstavnicima kompanija iz svijeta keramike, sanitarija i opreme za sisteme grijanja, predstavljen je značaj ovakvog salona, kako za sam grad Visoko, tako i za cijelo područje centralne Bosne.

Salon se nalazi na samom ulazu u Visoko i ta adresa ga čini idealnim prodajnim mjestom za sve okolne gradove, kao i za Sarajevo, koje je udaljeno svega dvadeset minuta vožnje od salona.

Uz bogatu ponudu i savremene proizvode, salon Buko-Vod d.o.o. nudi iznalaženje efektnih dizajnerskih, ali i kvalitetnih rješenja u oblasti keramike, sanitarija te opreme za grijanje.

Samo dio ponude salona čine jako popularne keramičke ploče velikih formata, toplotne pumpe kao najefikasnije sredstvo s aspekta troškova kao i uticaja na okolinu, ali i sve ostale novitete potrebne za kvalitetno opremanje kupatila i uspostavljanje sistema za grijanje.

Buko-Vod d.o.o, sa 25 godina iskustva u struci, stavlja veliki fokus na postizanje optimalne blizine kupcima i najbolju vidljivost rješenja i inovacija koje se nude, bez obzira da li se radi o uređenju privatnih ili poslovnih objekata (restorana, kafića, hotela i sl.).