U parku „Ravne 2“ održano predavanje na temu „Moć cjelovite biljne ishrane“

Protekle subote u Multimedijalnoj sali parka „Ravne 2“ održano je interesantno predavanje na temu “Moć cjelovite biljne ishrane”, a gosti predavači bili su Matija Bilješković i doktorica Jovana Mašić.

– Jako smo zadovoljni predavanjem i mjestom na kojem smo ga održali, kao i samom komunikacijom koju smo ostvarili sa Fondacijom, koja je bila itekako profesionalna. Sve je bilo organizovano na najvišem nivou i rado ćemo doći ponovo, ne samo na predavanja i kao predavači, nego i da doprinesemo ovom projektu, jer ovdje nismo za sebe i zbog sebe, ovdje smo zbog nekog većeg cilja. Inače, park je predivno mjesto, ja sam ovdje bio 11 puta, kćerka je dolazila nekoliko puta, energija je predivna i koliko god puta da dođem ne mogu da se zasitim. – kazao nam je nakon predavanja Matija Bilješković.

Doktorica Jovana Mašić je na predavanje stigla samo jedan sat ranije pa nije imala priliku za obilazak parka, ali je obećala nove dolaske.

– Predavanje je ustvari bilo koncipirano na način da se napravi razlika između veganske i cjelovite ishrane. Ovo je bila Matijina ideja pošto je ovamo dolazio više puta, pa mi je predložio zajedničko predavanje na što sam rado pristala. Mi smo uvijek zadovoljni našim predavanjima, bez obzira na broj ljudi koji se pojave, bitno je da podijelimo naše znanje i nadam se da ćemo i u buduće dolaziti. Ovaj put nažalost nisam imala mnogo vremena i priliku da sve obiđem i vidim sve ove ljepote, ali se nadam da ćemo naredni put imati više vremena, i da ću uspjeti sve lijepo obići. – kazala nam je dr. Mašić.