TIK DO MORA, a cijena bagatela: Apartman na plaži za uživanje u zalascima sunca i zvuku valova

Iako u smještaju nećete pronaći luksuzni namještaj, a niti posebne sadržaje – gosti su ga ocijenili izvanrednom ocjenom prvenstveno zbog fantastične lokacije…

Ljepotom mora i prijateljskim cijenama Albanija privlači sve više turista, a jedan od povoljnih smještaja pronašli smo na njenom jugu, u okrugu Vlora – preciznije mjestu Orikum.

Tamo se nalaze apartmani Karaburun Sunset Beach, a iako u njima nećete pronaći luksuzni namještaj, niti posebne sadržaje – gosti su ga ocijenili izvanrednom ocjenom. Razlog tome je lokacija na plaži, a pohvale idu i na račun srdačnih domaćina, kao i udobne terase idealne za uživanje u zvuku valova i zalascima sunca.

Gostima se osobito svidjelo to što im je na raspolaganju oprema za roštiljanje, a dodatan plus je i privatno parkiralište koje se ne naplaćuje. Ovisno o apartmanu, variraju i cijene – a primjerice apartman za četvero u rujnu platit ćete oko 80 eura putem Bookinga. Više o apartmanima možete provjeriti na linku.

Najbliži aerodrom od Orikuma nalazi se na oko 170 kilometara u Tirani, a odlučite li se na road-trip iz Hrvatske putovanje do destinacije će potrajati: od Dubrovnika ima oko sedam i pol sati vožnje., piše punkufer.dnevnik.hr.