SUBOTA U PARKU „RAVNE 2“ DONOSI MUZIKU, PLES I YOGU ZA SVE POSJETIOCE

Vikend koji je pred nama u parku „Ravne 2“ će za sve prisutne goste donijeti ponovo mnogo interesantnih sadržaja, a lijepo vrijeme koje meteorolozi najavljuju, kao i predivan ambijent najljepšeg parka u ovom dijelu Europe, najbolja su pozivnica za dolazak.

U subotu 19.septembra program u parku počinje od 15:00 sati kada je na rasporedu folklor, a planirano je da nastupe KUD „Visoko“, KUD „Daire“ Sarajevo i KUD „Kakanj“. Program folklornih društava trajat će do 16:30 sati.

Od 17:00 do 18:15 publici će se predstaviti muzičar Momir Bogdanović. Momir Bogdanović, izvođač pop i rock muzike, sa preko 15 godina nastupa uživo, sviraće vam sve najveće hitove zemalja bivše Jugoslavije. Nastupa sa akustičnom gitarom i dešava se pravi ONE MAN SHOW. Poznat je po izuzetnom repertoaru, jakoj pozitivnoj energiji i svojim muzičkim kvalitetima.

Događaj je besplatan i biti će prilagođen i onima koji će se sresti sa yogom prvi put, a naravno i događaji prije yoge su uz besplatan ulaz, te besplatan parking za sve naše posjetioce.

DOBRO NAM DOŠLI!

Arheološki park: Bosanska piramida Sunca