SDA VISOKO: Itekako se gradonačelnica i nezavisna kandidatkinja bavi kako kaže “velikom politikom”

Sporazumom koji je potpisala i kojeg ukiva u zvijezde, na velika vrata je uvela simpatizere ratnih zločinaca Ratka Mladića i Radovana Karadžića u naše Visoko. Ono što nije pošlo za rukom Vojsci RS-a, uspjelo je Amri Babić.

Zar je tako bilo teško tražiti od kolegica načelnica da ne podržavaju presuđene ratne zločince? Ili je to, očigledno je, gradonačelnici i nezavisnoj kandidatkinji Amri Babić postalo svejedno. Šta to Visoko i Bosna i Hercegovina dobija ovim Sporazumom? Da poštovatelji ratnih zločina nad građanima ove zemlje dobiju još veću pažnju i zasluge?

Prije neki dan cjelokupna tvoja politika, nepotizam koji provodiš i napadi na slobodu i medije doživjeli su krah i osudu. Presuđeno ti je na drugostepenom sudu.

Zar si tako nisko pala da nakon toga pokušavaš zataškati ovaj svoj poraz, okretanjem vode na svoj mlin i na ovakav sraman način.

Ovaj “Sporazum” koji si donijela u Visoko je čaša koju nije trebalo prelijevati. Naš dug prema šehidima i palim borcima Visokog i Bosne i Hercegovine je puno veći nego što misliš.

Preko ovoga ti narod neće preći. Ako si ti zaboravila, narod nije.

Ti više gradonačelnica Visokog ne možeš i nećeš biti.

Visoko zaslužuje i može puno, puno, bolje!

OO SDA Visoko