SDA TIM ZA POBJEDE U KOLOŠIĆIMA: Velika podrška kandidatima SDA Visoko i Mirzi Ganiću

Nakon predstavljanja kandidata sa SDA liste za Gradsko vijeće Grada Visoko u mjesnoj zajednici Kološići, prisutnima se obratio i nosilac liste Esad Semić.

Kao uspješni privrednik, stanovnike je upoznao sa mnogim problemima i opstrukcijama sa kojima se privreda susreće. Neophodno je rasteretit privredu, i dati veći poticaj proizvodnji i poljoprivrednom sektoru u Visokom, naglašeno je.

Uz veliku podršku kandidatima SDA Visoko i Mirzi Ganiću za poziciju gradonačelnika Grada Visoko, mještani Kološića su bili pozitivno iznenađeni da su i svi njihovi zahtjevi koje su iznijeli Mirzi Ganiću prilikom ranijih posjeta, našli mjesta u Izbornoj platformi “Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje”, i to:

– asfaltiraje puta Kalimbara

– asfaltiranje puta u Starim Kološićima

– sanacija klizišta u naselju Dol

– uređenje stadiona i dječjeg igrališta

– izgradnja kanalizacije

Kandidat za gradonačelnika i premijer ZDK Mirza Ganić zahvalio se na velikoj podršci iz Kološića. Najavljene su temeljite promjene u načinu vođenja Visokog i predstavljanja građana.

“Ulaganja u mandatu trenutne vlasti u Kološiće bila su mizerna. Sramota je da danas u Kološićima imamo kanalizaciju otvorenog tipa koja teče uz sami put. Nakon pobjede na izborima ako Bog da, uvodimo princip i pravilo pravednog i ravnomjernog raspoređivanja sredstava namijenjenih za kapitalnih ulaganja u svim mjesnim zajednicama“, poručio je Ganić.

Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje!