Priroda kroz nijanse narandžaste boje: NOVI VIDEOSPOT VISOČKOG SASTAVA JADDAH X KAIZEN

U odmoru od užurbanog urbanog načina života, uplovite u trominutno putovanje prirodom „Slušajmo vječnu tajnu prirode“, poruka je video spota za instrumentalnu traku koju potpisuju Jaddah i Kaizen.

Kako autori navode, radi se o programski orijentiranoj instrumentalnoj muzici koja je žanrovska fuzija klasičnog hip-hopa, chill-stepa i funka. Specifičnost ovog audio i video uratka zasnovana je na motivima koji nas svakodnevno inspiriraju kroz fraktalnost prirode, pri čemu je posebno naglašena narandžasta boja. Psihološki utjecaj kakav narandžasta boja ostavlja na nas odrazit će se na poticanje optimizma i pomlađivanje duha, makar se radilo i o iznimno malim detaljima. Divljenje šarolikom spektru nijansi narandžaste boje upravo je ono što Jaddah i Kaizen nastoje predočiti u novom spotu sasvim karakterističnog naziva – „A Touch of Amber“ („Dašak jantara“).

Obilatost specifične boje u vizualnom dijelu ovog kratkog projekta provest će vas kroz zadivljujuće aspekte biljnog i životinjskog svijeta oko nas. Nadraživanje osjećaja spontanosti i pozitivnog pogleda na život ideje su koje stoje iza njihove nove pjesme koju možete poslušati i pogledati u nastavku.