Poznati hoteli opremljeni namještajem “Eno” Visoko: Tradicija od 1979. koja izdati ne zna!

O firmi i poslovanju

Firma “Eno” d.o.o. osnovana je 1994. godine u obliku privatnog vlasništva,koncept je porodićnog poslovanja koje neprekidno traje još od 1979. godine sa iskustvom u trgovini i proizvodnji.

U sklopu firme “Eno” koja do tada bavila uvozom završnih građevinskih materijala, osniva se poslovna jedinica salon namještaja, ali osluškivanjem tržišta i praćenjem trendova ubrzo se ukazuje potreba za formiranjem i uvođenjem proizvodnje namještaja koja bi mogla odgovoriti zahtjevima tržišta.

2001.godine menadžment firme donosi odluku o pokretanju proizvodnje pločastog namještaja čiji je koncept zamišljen u dva pravca,od kojih je prvi serijska proizvodnja, a drugi proizvodnja namještaja po mjeri.

Među prvim u BiH potpisujemo ugovor za autorizovanog dilera i prodaju plakara sa kliznim vratima po sistemu “Komandor” popularno nazvanog “američki plakar”, uz koji smo obezbjedili software-ski program koji osim trodimenzionalnog prikaza slike kupcu daje mogućnost preciznog određivanja cijene.

Svoje proizvode prodajemo na domaćem tržištu kupcima na veliko, kao i krajnjim potrošačima kroz svoj maloprodajni objekat.
Specijalizovani smo za proizvodnju ugradbenih kuhinja, plakara, ormara, stolova, komoda, kancelarijskog namještaja, itd. Bavimo se opremanjem hotela, stambenih objekata, poslovnih objekata (kancelarije, ugostiteljski objekti, ordinacije…)

Najveći trud ulažemo u razumijevanje potreba naših kupaca i ispunjavanje istih, naš najveći uspjeh i zadovoljstvo je kupac koji se ponovo vraća, ili nas preporučuje ostalim potencijalnim kupcima, to znači da smo dobro uradili našu zadaću, ako ovo čitate možda ste upravo i Vi jedan od njih, ili ćete to uskoro postati.

Katalog “Eno” namještaja

 

VRŠIMO DOSTAVU ROBE NA CIJELOJ TERITORIJI BIH
UZ POVOLJNU NADOKNADU

 

Eno Namještaj d.o.o. Visoko
Sarajevska bb
71300 Visoko
Bosna i Hercegovina

Tel: +387 32 730 530
Fax: +387 32 730 531
E-mail: enonamjestaj@yahoo.com