POSJETITE! Egipatska depilacija šećernom pastom HanFar dostupna je i VAMA

Egipatska depilacija šećernom pastom HanFar daje zadivljujuće rezultate iskorjenjivanja dlačica na najzdraviji način te se preporučuje kako za žene tako i za muškarce.

Egipatska depilacija je stara metoda uklanjanja neželjenih dlačica sa tijela. Obzirom da su me impresionirale Egipćanke kao žene sa posebnim pečatom ljepote, ja sam  istraživala šta su koristile za  njegu lica i tijela.

Iz svih tih informacija ja odlučujem da patentiram svoju šećernu pastu HanFar.

Na svoje, i zadovoljstvo mojih korisnika znam da je recept zlata vrijedan.

Šećernu pastu HanFar sam patentirala 2015/2016. godine, te od tada radim tretmane depiliranja kompletnog tijela kod žena tehnikom ručnog zgloba u svom salonu HanFar, koji se nalazi u Lješevu.

Pored depilacije radim još i piling  tijela svojim prirodnim pripravcima, dubinska čišćenja lica, leđa i afro pletenice.

Šećerna pasta HanFar je 100% prirodni proizvod za depilaciju koji se sastoji od tri pripravka šećera  vode  i limuna uz proces pravljenja koji je moja tajna.

Ne sadrži smole, parafinsko ulje, boje parfeme i konzervans, te je samim tim upotrebljiva za kožu  svih dijelova tijela od lica do intimnih regija.

Razlikujemo dvije vrste šećerne paste HanFar. HanFar šećerna pasta light i pasta strong koja uklanja i najjaču dlaku iz korijena. Prirodna je zamjena za lasersku epilaciju i može se reći da je gotovo bezbolna, ne oštećuje kožu jer se pasta lijepi samo za dlaku. Ovom depilacijom ćemo klijentu pružiti glatku kožu i do četiri nedjelje, s ciljem da se dlačice vremenom prorijede, oslabe i nestanu.

Jedna doza šećerne paste HanFar je za jednokratnu upotrebu. Preporučuje se da je koriste trudnice, osobe nakon hemoterapije, kod suhe i osjetljive kože, suhih ekcema i psorijaze, slabih krvnih sudova, proširenih vena i izrazito jakih dlaka sklonih urastanju.

Na pitanje kako se kod kuće pripremiti za depilaciju šećernom pastom, odgovor bi bio da je  idealno napraviti piling dva do tri dana prije same depilacije, pogotovo ako na depilaciju dolazite prvi put i imate probleme sa uraslim dlakama.

Druga važna stvar je i hidratizacija kože. Nikako  se ne preporučuje mazanje losionima ili uljem neposredno prije depilacije, a ključna stvar je svakodnevna njega. Manje mrtvih stanica i dobro hidratizirana koža rezultira čistim porama i boljim prodiranjem šećerne paste u kožu koja lakše i bezbolnije uklanja dlačice i sloj nepotrebnih mrtvih stanica na koži. Nedostatak hidratacije začepljuje pore i  onemogućava lako i nježno uklanjanje dlaka.

Srdačno vas pozdravljam te pozivam da dođete  na tretmane u Beauty salon HanFar u Lješevu ili da naručite za sebe 2 šećerne paste HanFar po cijeni od 15 KM

Vaše zadovoljstvo je moj uspjeh!

  Fazlić Edina – 061 622 977

Detaljnije informacije na Facebook stranici klikom na LINK