PONUDA ALEJE SUVENIRNICA: Jačanje imuniteta kroz minerale, vitamine i gljive

Prošlogodišnja dobitnica priznanja Fondacije kao najuspješniji obrt u Aleji suvenirnica u kompleksu Ravne Erna Okanović vlasnica je obrta „Zdravlje iz Božije bašte“.

-Vesela i nasmijana lica naših gostiju, nažalost samo iz BiH i Srbije ove godine, sa oduševljenjem pričaju o prelijepom vremenu provedenom na lokacijama Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ i želji da se što prije vrate u što većem društvu porodice i prijatelja. – priča nam Erna.

U doba opasnosti od virusa najbolji prijatelj čovjeka je dobar imunitet.

– Dobar  imunitet je oduvijek, a pogotovo u doba pandemije naš najbolji prijatelj. Veoma je važan optimalan unos minerala i vitamina, te drugih brojnih aktivnhi bioloških supstanci iz biljaka i ljekovitih gljiva koji služe kao kofaktori u imunološkim reakcijama i zaštiti od patogenih organizama kao što su virusi, bakterije, gljivice. Imunosistem je upravo to – sistem, a ne jedinka. Da bi pravilno funkcionisao vrlo su važni sklad i ravnoteža svih sistema našeg organizma.  U našem shopu u Aleji Suvenirnica nudimo moćne ljekovite gljive : Čaga gljiva ( Inonotus obliquus), Reishi gljiva ( Ganoderma Lucidum) i Brezova guba (Piptoporus Betulinus) koje su bogate velikim brojem aktivnih bioloških supstanci i korištenjem pripravaka od ovih gljiva upravo vraćamo balans našem tijelu, pomažemo svim sistemima u organizmu da vrše optimalnu funkciju, kreiramo imunisistem i štitimo naše zdravlje. Kada bi ljudi znali koliko su zaista ove gljive ljekovite, znali bi i da je pravo vrijeme da ih počnu koristiti.  Opća strategija zdravog života je način da počnete pružati podršku svom imunosistemu, a to podrazumijeva da pored korištenja prirodnih preparata, iznimno je važno osigurati tijelu fizičku aktivnost, pogotovu na svježem zraku i suncu. Ovom prilikom prijateljski i od srca pozivam sve čitatelje da posjete  Podzemni labirint tunela Ravne, Arheološki park „Ravne 2“ i da budete dio mnogobrojnih gostiju koji su pronašli zdravlje, sreću i mir na ovim lokacijama, te da nas posjetite u Aleji Suvenirnica kod Tunela Ravne da vas detaljno upoznamo  sa čudesnim moćima ljekovitog bilja i ljekovitih gljiva u zaštiti zdravlja i poboljšanju zdravstvene slike. – ispričala nam je Erna.

Inače, s bogatom ponudom ovog shopa moguće se upoznati i putem Facebook stranice https://www.facebook.com/ZdravljeIzBozijeBaste/  kao i dolaskom i posjetom Aleji suvenirnica u Kompleksu Ravne.