Polaganje na nivou BiH: 12 članova TKD “Bosna” položilo za viši pojas

Dana 26.09.2020. godine održano je polaganje za crne pojaseve Dan/Poom u organizaciji Taekwondo saveza Bosne i Hercegovine. Polaganju je pristupilo 50 polagača iz cijele Bosne i Hercegovine.

Domaćin polaganja bio je Taekwondo Kolektiv Bosna, a polaganje je izvršeno u Sportsko-rekreacionom centru “Bosna” u Visokom.

“Ispred našeg Taekwondo Kolektiva Bosna polaganju za crne pojaseve Dan/Poom pristupilo je 15 polagača (trećna polagača je iz našeg Kolektiva što dovoljno govori o snazi našeg Taekwondo Kolektiva) koji su polagali a to su:

Alden Mehmeti 1dan

Ajla Omerbegović 1dan

Ajla Lemeš 2 pom

Tarik Ohran 2 pom

Sanin Spahić 1 pom

Eldar Šišić 1 pom

Amila Čorbo 1 pom

Enis Ramić 1 pom

Kanita Šišić 1 pom

Dženana Sulejmanović 1 pom

Emrah Jusić 1 pom

Dino Porča 1 pom

Osman Adilović 1 pom

Sara Muharemović 1 pom

Aldin Islamović 1 pom.

Komisiju ispred TKD saveza BIH za polaganje crnih pojaseva i majstoriskih zvanja DAN/POOM su sačinjavali Emir Skopljak i Jakov Dolić.

Komisija ispred Taekwondo saveza bila je u sastavu: Dolić Jakov – predsjednik komisije, Skopljak Emir – član komisije. Čubela Vedran – tehnička podrška – Sekretar Taekwondo saveza.

Ispred našeg Kolektiva položilo je 12 polagača, a 3 polagača nije zadovoljilo!

Naša članica Amila Čorbo ocijenjena je najvišim ocjenama u prvoj grupi, te je pohvaljena od strane komisije!!

Čestitke Amili i onim koji su zadovoljili i položili, a onim koji nisu više sreće na popravnom ispitu.

U vrijeme pandemije, naš Taekwodno Kolektiv Bosna, vrši treninge te priprema se na predstojeće Taewkondo prvenstvo BiH i Kup BiH koji će se održati u narednom periodu!”, saopćeno je iz Taekwondo Kolektiv Bosna.