ODRŽAN TEAM BUILDING FONDACIJE I OTVORENI NOVI SPORTSKI TERENI

U srijedu 19.oktobra 2022.godine u Arheološko – turističko – sportskom parku „Ravne 2“ održan je tradicionalni team building Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ kojem su prisustvovali uposlenici, saradnici i prijatelji Fondacije, a ova prilika je iskorištena i za otvorenje dva nova sportska terena, terena za basket 3 na 3 i terena za odbojsku na pijesku.

Prisutne je pozdravio i obratio im se dr. Semir Osmanagić istaknuvši kako je iza Fondacije i velikog tima ljudi još jedna izuzetno uspješna sezona, u kojoj su oboreni rekordi, ali također u pitanju je i sezona u kojoj su sadržaji koji se nude itekako obogaćeni.

Nakon obraćanja svima su uručeni i prigodni pokloni, a nakon interesantnih mečeva druženje je nastavljeno uz zakusku koju su pripremile vrijedne žene iz Donjeg Moštra.

Inače, novi sportski tereni u parku „Ravne 2“, uz postojeći teniski kompleks, parku su dali i novi prefiks sportski, a u budućnosti se na ovom mjestu očekuju i različiti sportski događaji, uz redovne događaje poput ljetnog festivala, promocija, muzičkih koncerata i drugih sadržaja po kojima je ovo mjesto poznato diljem svijeta.

piramidasunca.ba