Nezavisni blok Visoko – Obavijest o novoj kancelariji

Nezavisni blok Visoko obavještava članove, simpatizere, prijatelje i sve građane da je naša dosadašnja kancelarija u kojoj smo proveli prethodnih skoro 20 mjeseci zatvorena i da su u toku radovi na renoviranju nove kancelarije, te da će po okončanju istih svi biti informisani, a vrata ponovo otvorena za sve.

Predsjednik GO NB Visoko, mr.sci. Mirsad Čučuk, dipl. ing.: “Radovi na renoviranju eksterijera su završeni i dio radova na enterijeru, što nas sve raduje. Radovi idu tempom koji diktiraju naši svakodnevni poslovi i druge obaveze, pošto odvajamo naše slobodno vrijeme za te radove jer je to nešto za šta vjerujemo da može biti korisno našoj lokalnoj zajednici.

Osim našeg nesebičnog rada, truda i ličnih sredstava, ulažemo takođe našu stručnost i obraz da dokažemo da poštena namjera i iskrena riječ koja se neće pogaziti može donijeti samo dobro svima nama.

Želja nam je i pokazati da se može drugačije u politici, pošteno, iskreno i bez izdaje vlastitih birača, te razočarenja ostalih građana. Posebno jer smo baš ovih dana svi svjedoci da oni koje su mnogi podržali zbog ideja, stavova i programa koje su prezentovali, rade potpuno suprotno i gaze vlastitu riječ. Od krajnje suprotstavljenih postaju bliski, potpuno različiti sada su isti, i više ih nije ni briga šta narod misli,  a sve pod parolom „država je u pitanju“. I tako do narednih izbora i novih laži.

NB Visoko to ne podržava i mi tako nećemo, jer mi smo zaista drugačiji!

Činjenica je da to sve više građani prepoznaju i konstantno nam se priključuju novi članovi, što ličnim kontaktima, što preko naše Fb stranice Nezavisni blok – Grad Visoko.

Mi se iskreno radujemo svakom novom članu i našem novom prijatelju.

U narednom periodu, nakon dovršenja renoviranja unutrašnjosti, ćemo ponovo otvoriti vrata za članove, simpatizere, prijatelje i sve naše građane.

Nova kancelarija NB Visoko se nalazi na adresi Ulica Čaršijska bb, na potezu od Pošte prema pijaci“.

Nezavisni blok Visoko