Masaža nije luksuz, masaža je put prema zdravijem i sretnijem životu

Od prije nekoliko dana Aero banja Ravne, tačnije dio poznat kao Ljekovita šuma, postao je bogatiji za još jedan izuzetno važan sadržaj, Centar za terapeutsku masažu i kiropraktiku Ravne.

Centar za terapeutsku masažu i kiropraktiku Ravne pruža tretmane za mišićno-skeletne probleme. Regularna terapija unaprjeđuje cirkulaciju, kao i bolje limfno neurološko funkcioniranje. Sve ono što je u funkciji ljudskog zdravlja – fizičkog, umnog i duhovnog te primjena prirodnih metoda, Fondacija će podržavati na lokaciji Ravne. Na čelu Centra nalazi se Tea Pašić koja nam je pojasnila i način rada Centra, kao i usluge koje će ovaj Centar nuditi.

– „Centar za terapeutsku masažu i kiropraktiku Ravne se nalazi u najljepšem dijelu Aero banje, u Ljekovitoj šumi. Na samom početku sa nama su dva zaista sjajna fizioterapeuta i kiropraktičara, braća Mišo i Mario Vuletić iz Kaknja, dok će vikendom s nama biti i Ismar Pašić iz Sarajeva.“ – pojašnjava Tea.

Brojni su tretmani koje će nuditi Centar i koji će sasvim sigurno imati pozitivan utjecaj na zdravlje posjetilaca Kompleksa Ravne i Bosanske doline piramida.

– „Trenutno nudimo relaks i sportske, kao i klasične masaže, usluge kiropraktičara, spinalnu manipulaciju, ali i tehnike aktivnog opuštanja, dijafragmalnog disanja, artikulacije i mobilizacije zglobova, a također i savjetovanje pri liječenju hijetalne hernije. Iako je Centar tek počeo sa radom već smo imali brojne posjetioce koji su se uvjerili u kvalitete usluge koju pružaju naši Mišo i Mario, već smo dobili i prve pohvale, a najbitnije od svega jeste to da klijenti izlaze zadovoljni iz našeg novootvorenog Centra.“ – pojasnila nam je Tea, te dodala kako je cilj Centra pružiti ljudima mogućnost dolaska u prirodu, opuštanja, a uz sve to i rješavanja zdravstvenih tegoba koje imaju.

„Masaža nije samo luksuz, masaža je put prema zdravijem i sretnijem životu…“ – poruka je koja je ispisana u Centru i vodilja i preporuka za dolazak na tretmane.