Liješeva zaslužuje bolje uz Mirzu Ganića i SDA Visoko: Narod negodovao zbog toga što aktuelna vlast njihove životne potrebe naziva “nerealnim obećanjima”

Večerašnji predizborni skup SDA mještani Liješeve su dočekali u velikom broju. Naše kandidate smo predstavili, a nosioc liste Esad Semić obratio se prisutnim mještanima Liješeve.

On je istakao kako neki ponovo žele da završavaju započeto a nisu ni počeli, što je narod Liješeve pozdravio velikim aplauzom.

Govor Mirze Ganića, premijera ZDK i kandidata za gradonačelnika Visokog, dočekan je s velikim aplauzom. “Narod Liješeve nije naivan i neće dopustiti obmanjivanje onih koji su sami sebi svrha. Tokom predizborne kampanje 2018. godine obećao sam uređenje korita potoka koji teče kroz naselje i veoma često plavi okolne objekte među kojima i džamiju. Taj projekat je završen tokom prošle godine kao i mnogi drugi projekti u Liješevi i Visokom”, naglasio je Ganić, što su okupljeni ispratili ovacijama.

Ganić je pozvao narod Liješeva da da snažnu podršku kandidatima liste SDA Visoko i njemu kao kandidatu za gradonačelnika. Također, istaknuto je da su u Izbornu platformu “Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje” uvršteni svi zahtjevi mještana, i to:

– Rješavanje pitanja vodosnabdijevanja

– Izgradnja kanalizacije

– Asfaltiranje puta kroz Dobro selo i Džerzovo

– Završetak izgradnje stadiona i dječjeg igrališta.

Mještani su pozdravili ove dobre vijesti jer se konačno neko sjetio i njih i njihovih dugogodišnjih problema. Narod Liješeve je negodovao zbog toga što aktuelna vlast u Visokom njihove osnovne potrebe za život naziva “nerealnim i lažnim obećanjima”, istakavši da jedva čekaju pobjedu Mirze Ganića i SDA, uvjereni da nakon izbora kreće i realizacija ovih projekata!

Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje!

GO SDA Visoko