‘Kutak zdravlja’ – RAMAZAN ŠERIF MUBAREK OLSUN

Prvi Organic shop i trgovina zdrave hrane, koja se nalazi na samom ulazu u Suša centar u Visokom, svojim asortimanom i profesionalnošću pozicionirala se sada već među vodeće lidere u ovoj oblasti u BiH.

Zdrava hrana organskog porijekla, čajevi, začini, med i pripravci od meda, hladno cijeđena i eterična ulja, biljne kapi, sve vrste orašastih plodova i suhog voća, zatim bezglutenski program i program za dijabetičare, te razni suplementi i dodaci prehrani koji doprinose očuvanju Vašeg zdravlja.

Trend našeg poslovanja se kreće u pozitivnom smjeru, a razlog tome su naši cijenjeni kupci, poručuju iz Kutka zdravlja koji će zadovoljiti sve Vaše potrebe jer tu ćete dobiti najbolje savjete i preporuke. Obavezno posjetite ovu riznicu zdravlja jer pored bogate ponude dočekat će Vas stručno i ljubazno osoblje.

Svakim danom u našu ponudu uvodimo novitete i pratimo najnovije trendove u oblasti našeg poslovanja. Mubarek mjesec Ramazan je odlična prilika da nas posjetite i iskoristite popuste koje smo Vam pripremili kao i najbolju ponudu hurmi – kraljevske, iranske, vakumirane hurme na grančici iz Tunisa…

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj 061/547-404 ili putem FB Kutak zdravlja gdje ujedno možete pratiti svakodnevnu ponudu.

RAMAZAN ŠERIF MUBAREK OLSUN Vaš ‘Kutak zdravlja’