‘KUTAK ZDRAVLJA’: Od male prodavnice do ozbiljne biljne apoteke

‘KUTAK ZDRAVLJA’ koji se nalazi na samom ulazu u “Suša Centar” u Visokom kao riznica i oaza zdrave hrane, već odavno je drugo ime za ‘zdrav način života’.

Zbog ubrzanog načina života i u nedostatku vremena, često posežemo za brzim rješenjima koja često mogu narušiti naše zdravlje. Ova ‘prodavnica zdravlja’ je zamišljena kao mjesto koje će obezbijediti ponudu proizvoda koji nam pomažu da živimo zdravije i kvalitetnije, pa tako je i dobila naziv ‘Kutak zdravlja’.

Kutak zdravlja našim kupcima nudi neke nove okuse, egzotične začine i mirise kakve nismo imali priliku ranije naći u našem gradu, ali prije svega trudimo se našim kupcima ponuditi zdravstveno ispravne i provjerene proizvode, kako bi živjeli zdravo i sretno – jer zdravlje je bogatstvo, ističe iz ‘Kutka zdravlja’.

U ponudi je zdrava hrana organskog porijekla, razni prirodni preparati, preko 200 vrsta čajeva, med, orašasti plodovi, hladno cijeđena i eterična ulja, biljne kapi, zatim začini, bezglutenski program, program za dijabetičare, vitamini, orašasti plodovi i suho voće, te razni suplementi i mješavine ljekovitog bilja koje služe za očuvanje Vašeg zdravlja…

Ponudu pogledajte klikom OVDJE

U borbi s pandemijom koronavirusa pripremili smo Vam širok asortiman vitamina i imuno preparata da zajedno istrajemo i ostanemo zdravi. Naš motiv je bio i ostao u osmišljavanju ovog koncepta ponude da u Visoko donesemo nešto što se može kupiti samo u velikim urbanim sredinama i da na taj način donekle Visoko približimo velikim metropolama kao što su Sarajevo, Zagreb, Beograd pa čak i Istanbul. Ovo je mjesto gdje naši kupci i dan danas ne skrivaju oduševljenje kad pronađu nešto što su prvi put vidjeli u navedenim gradovima.

Mi smo od male prodavnice razvili se u ozbiljnu biljnu apoteku, tako da kod nas svako može pronaći nešto za sebe i za svoje zdravlje jer priroda je najbolja apoteka, poručuju iz ‘Kutka zdravlja’.

Pratite KUTAK ZDRAVLJA NA FACEBOOKU KLIKOM OVDJE