IZVUČENI DOBITNICI NAGRADNE IGRE „CENTRALKO NAGRAĐUJE POVJERENJE“

U direkciji društva Central osiguranje d.d. u Sarajevu dana 01.07.2020. upriličeno je izvlačenje dobitnika nagradne igre „Centralko nagrađuje povjerenje“ gdje je izvučeno 15 sretnih dobitnika ukupnog fonda nagrada u iznosu od 94.500 konvertibilnih maraka.

Pravo sudjelovanja su ostvarili svi osiguranici koju su u periodu od 01.07.2019. godine do 30.06.2020. godine uz policu osiguranja od autoodgovornosti osigurali vozača i putnike od nezgode.

Nagrade su raspoređene u ukupno pet kategorija u iznosima: 3 x 1.500 KM, 3 x 3.000 KM, 3 x 6.000 KM, 3 x 9.000 KM i 3 x 12.000 KM.

Prije samog izvlačenja sve prisutne je pozdravio izvršni direktor društva Central osiguranje d.d. Željko Pervan koji je istaknuo značaj osiguranja u kriznim vremenima gdje je sigurnost temeljni preduvjet oporavka, a gdje je jasno vidljivo da je strategija brze prilagodbe tržišnim uvjetima i potrebama osiguranika jedini način ostvarenja stabilnog pozitivnog poslovanja.

Izvlačenje je održano elektronskim putem korištenjem metode slučajnog odabira uz nadzor tročlane komisije koja je pratila regularnost.

Nagrade u iznosu od 1.500 KM osvojili su:

– Javo Gavran,

– Dalibor Arapović i

– Alisa Rekić.

Nagrade u iznosu od 3.000 KM osvojili su:

– Nermin Kapić,

– Tomislav Miloš i

– Frano Begić.

Nagrade u iznosu od 6.000 KM osvojili su:

– Žaklina Prskalo,

– Teo Drežnjak i

– Alaga Hadžić.

Nagrade u iznosu od 9.000 KM osvojili su:

– Kenan Cokić,

– Miroslav Sesar i

– Gordan Šušak.

Nagrade u iznosu od 12.000 KM osvojili su:

– Zdravko Čović,

– Martina Čobanović i

– Radoslava Lesko.

Društvo Central osiguranje d.d. čestita dobitnicima nagradne igre “Centralko nagrađuje povjerenje” te se zahvaljujemo svim osiguranicima na ukazanom povjerenju koje se ogleda na postignutim vrhunskim poslovnim rezultatima društva.

Sretnim dobitnicima će nagradu osobno uručiti Centralko koji drži svoja obećanja!