Industrija mesa Semić novi partner FK Sarajevo

Novi partner Fudbalskog kluba Sarajevo je Industrija mesa Semić, sa kojom je potpisan jednogodišnji sponzorski ugovor.

Industrija mesa Semić dugogodišnji je reprezent proizvodnje najkvalitetnijih mesnih proizvoda na području Bosne i Hercegovine. Veliko iskustvo iz oblasti obrade i pripreme mesa i mesnih proizvoda doprinijelo je visokoj kvaliteti koju garantuju izvrsne sirovine, moderni tehnološki procesi, znanje i sigurnost.

“Industrija mesa Semić izražava zadovoljstvo zbog ugovorene saradnje s FK Sarajevo. Nadamo se i očekujemo ugodnu i efikasnu poslovnu saradnju, ali i mnogo uspjeha u budućem periodu. Zajedno ćemo raditi na polju ostvarivanja velikih rezultata. Vjerujemo da će nam u tome pomoći i navijači FK Sarajevo, ali i potrošači mesnih proizvoda Industrije mesa Semić. Industrija mesa Semić kao i FK Sarajevo domaći su renomirani brendovi sa dugogodišnjom tradicijom i kao takvi imaju obavezu biti kontinuirano uključeni u životne i društvene procese svojih potrošača i navijača, te težiti ispunjenju njihovih očekivanja i nadanja”, istakli su iz IM Semić.

– – – – – – – – – –

Proizvodni asortiman IM Semić podijeljen je u nekoliko kategorija: tradicionalni suhomesnati proizvodi (suho meso, sudžuka), polutrajni proizvodi (kobasice, hrenovke, salame), oblikovani proizvodi (ćevapi, sudžukice, pljeskavice). Bogat i širok asortiman proizvoda zaokružen je ponudom svježeg mesa (teleće, juneće, jagnjeće) koje je dostupno širom Bosne i Hercegovine u maloprodajnim objektima.