INDA RAJKIĆ iz Visokog prva pratilja Fotomodela BiH

Zenica je sinoć bila domaćin finalnog izbora za FOTOMODELA BOSNE I HERCEGOVINE. Mnogobrojnoj publici i žiriju predstavilo se dvadeset i sedam prekrasnih djevojaka, koje su uz spektakularne performanse i stajlinge, koje je pripremila direkcija sa sponzorima projekta, učinile da Zlatni restoran – Tapas zablista glamurom i raskoši.

Osim djevojaka koje su se takmičile za laskavu titulu „Fotomodel BiH“, event je bio obogaćen i zabavnim programom, te su prisutni u pauzama između izlazaka djevojaka na scenu, imali priliku uživati u plesu i pjesmi. Raskoši sinoćnjeg događaja doprinjela je i izuzetna scenografija, produkcija ali i svjetlosni efekti koji su samoj sceni davali dozu misterije.

Brendovi: No1, Salon vjenčanica Dalia te oficijalni energetski napitak izbora Eisberg su se pobrinuli za stajling djevojaka, a izazovu da se djevojke predstave u „najboljem svjetlu“ odgovorili su i FARMASI BIH, te tim Frizerskog salona TOUCH Zenica.

Iako je žiri imao izuzetno težak zadatak, konačnom odlukom žirija, publike i direkcije prograšeno je 16. djevojaka koje su se plasirale u veliko super finale te postale dijelom tima Fashion M-a, a samo njih šest osvojilo je laskave titule i vrijedne nagrade.

Tri prvoplasirane djevojke nagrađene su i putovanjem u Veneciju koje im je obezbjedila turistička agencija Global travel Zenica.

Odlukom fanova projekta IZBORA ZA FOTOMODEL BIH na društvenoj mreži FACEBOOK najboljom je proglašena Anesa Škiljan iz Jajca, lentom Top model Fashion M–a Bosne i Hercegovine okitila se Aida Imamović iz Zenice, dok je Fotomodel medija BiH je Melisa Šišić iz Zenice.

Tri najpoželjnije titule večeri ponijele su Šejla Sarajlić iz Zenice kao druga pratilja, Inda Rajkić iz Visokog kao prva pratilja, dok je pobjedu i lentu najboljeg FOTOMODELA BOSNE I HERCEGOVINE osvojila Lara Botić iz Viteza.

Izvor: novum.ba