Dr. Osmanagić u Americi

Pronalazač bosanskih piramida dr. Semir Osmanagić učestvuje na međunarodnoj konferenciji ‘UFO MEGACON’ u američkom gradu Laughlin u saveznoj državi Nevada. Konferencija traje od 15.-22. februara 2020. Među 39 učesnika, nekoliko govornika ima teme o megalitnim i piramidalnim strukturama kao drevnoj tehnologiji (Brian Forster i Brad Olsen o megalitima Perua, Muhamed Ibrahim o piramidama u Egiptu).

Dvosatno predavanje dr. Osmanagića propraćeno je s velikom pažnjom i odobravanjem. Prisutni su pozvani u posjet Visokom da osjete iskustvo prvih europskih piramida, energiju, nauku i ljekovitost.

Tokom konferencije Osmanagić je dao i tri intervjua: poznati TV istraživački novinar George Knapp ga je intervjuisao za televizijski kanal Fox Channel 5, snimio je intervju za youtube TV ‘Truth Be Told with Captain Ron’, a jedan je snimio za internet radio ‘Light and Night Blog Talk Radio with Barbara De Long’.

Intenzivna zimska promocija Semira Osmanagića se nastavlja nakon boravka u Sjedinjenim Američkim Državama. Za mart su predviđena gostovanja na europskom kontinentu. Prvi vikend drži predavanja u Njemačkoj (Frankfurt), a treći u Francuskoj (Toulouse i Cannes).