DR. BAKIR NAKAŠ: Park Ravne 2 pruža priliku da što češće i što više posjećujemo ovo mjesto

Proteklog vikenda upriličen je izlet i obilazak kompleksa ravne za osobe iz javnog života, poduzetnike, doktore i profesore iz BiH.

Među uvaženim gostima koji su bili u posjeti i obilasku sadržaja Kompleksa Ravne, bio je i dr. Bakir Nakaš.

I on je, kao i svi gosti koji su imali priliku za obilazak i upoznavanje s radovima, ali i sadržajima, iz Visokog ponio izuzetno pozitivne impresije, a kraj posjeta je iskoristio i da s nama, kao i ostalim gostima, podijeli svoje viđenje obilaska Kompleksa Ravne.

– „Utisak je zaista sjajan. Prije svega sam bio pesimista, kada je sve ovo počelo, možda sam bio i na onoj strani koji su kazali i zamjerali za ono što dr. Osmanagić radi u Visokom i govorili da kvari ono što imamo. Ovo je ipak nešto sasvim novo, za razliku od onih posjeta Egiptu, Turskoj i drugim zemljama gdje idemo i trošimo novac, a ovdje nam je sve pod nosom, mislim da je ovo prilika da što češće i što više boravimo ovdje, posebno ljudi naše dobi, a naravno i naša djeca.“ – istaknuo je dr. Nakaš, te se još jednom zahvalio svima koji su organizirali ovaj posjet, na pozivu i predivno provedenom vremenu.