Dozvolite “Herbamed” biljnim kapima da Vas oslobodi mnogih bolesti-pronađite ih u apoteci “BioHerbs”

Već je svima poznato ime Eliksir Phytopharm ili Herbamed u svijetu biljnih kapi i preparata za pomaganje u liječenju raznih stanja i bolesti.

Sve te vrijedne kapi možete pronaći u biljnoj apoteci “BioHerbs” u ulici Čaršijska 59 u Visoko, preko puta Tabhanske džamije.

Posebno izdvajamo:

Kapi za Želudac – pomažu kod heliobakterije, gastritisa, želučanih ulkusa, regulaciji probave, nervoze želudaca, kod nadutosti i zatvora, regenerišu oštećenu sluznicu želudca i jednjaka.

 

Kapi za Smirenje – pomažu kod ubrzanog rada srca, zamora kod pretjeranog intelektualnog rada, migrene, pomažu kod koncentracije.

Kapi Pluća – pomažu kod tegoba bronhitisa kašlja, produktivnog kašlja, promuklosti, astme, kod pušača, sprječava rast bakterija na osjetljivim dijelova organa za disanje.

Kapi Prostata – omogućava održavanje reproduktivnog zdravlja muškarca, kod upale prostate, dobroćudnog povećanja prostate te liječenje traje u zavisnosti od stepena i težine bolesti.

Kapi za ženske tegobe – koriste se kod neplodnosti, infekcija, upala bijelog cvijeta, maternice i općenito kod ženskih tegoba.

Kapi za srce – povećavaju protok kisika i krvi kroz srce, pomaže u jačanju arterija uklanjajući plak u arterijama, te smanjuju nivo upale i začepljenja krvnih žila, poboljšava rad srčanog mišića reguliranjem aritmije, smiruje napetost živaca, visokog krvnog pritiska i nelagode.

Kapi protiv Masnoća – pomažu kod povišenih masnoća u krvi ali i osobama koje imaju normalan nivo lipida u krvi, za zaštitu krvnih žila i kao prevencija arterioskleroze.

 

Kapi Antiparazit – biljna otopina koja uspješno čisti više od 100 parazita u čovjekom organizmu. Kombinacija pelina, oraha, omogućava da se unište paraziti, a klinčići uništavaju njihove ličinke i jajašca dok matičnjak smiruje i obnavlja oštećenu sluznicu želudac i crijeva.

Posebno vam predstavljamo Kapi za Mršavljenje koje su prirodni preparat koji smanjuje i reguliše apetit, topi masne naslage, ubrzava metabolizam, pomaže kod izbacivanja viška tečnosti, pozitivno djeluje na krvnu sliku i vrši detoksikaciju kompletnog organizma. Može se koristiti bez pauze do željenih rezultata i preventivno.

Pored ostalih nudimo i Kapi za jetra, kašalj, dijabetes, migrenu, vene, reumu, štitnu žlijezdu hiper i hipo, bijeli luk, kopriva, rujevina, bosanska kapljica, origano kapi, kapi slali pelin, kapsule čurekota i za dizanje imuniteta, imunitet u teglici i apetit u teglici.

Također vam možemo ponuditi kreme bez parabena i konzervansa od prirodnih sastojaka i ulja protiv bora i nepravilnosti, za fleke i pjege, krema papilovir, krema za psorijazu, krema od propolisa, krema za hemoroide, krema od nevena i bebisan krema za lijepu kožu beba.

 

Kapi od propolisa su najbolji prirodni antibiotik, antioksidans, anestetik i antiseptik. Koristi se i protiv virusa i gljivica, afte, akne, ulupane sluznice usta, desni, grla, želudca, bronhija,za dizanje imuniteta, gingivitisa.