DOMINACIJA TKD “BOSNA”: Sedam priznanja na izboru najuspješnijih sportista u Brezi

Tradicionalna manifestacija proglašenja najuspješnijih sportista i sportskih radnika općine Breza za 2018. godinu održana je u brezanskoj kino sali.

Taekwondo kolektiv “Bosna” na čelu sa predsjednikom i glavnim trenerom Edinom Kajevićem Kajom ponovo je izdominirao na proglašenju najuspješnijih sa ukupno sedam priznanja.

Anesa Pulo je proglašena za najuspješniju seniorku, Kerim Ahmedspahić za najuspješnijeg juniora, Naida Durak za najuspješniju juniorku, a za sportske nade općine Breza proglašeni su Adin Šahić i Semir Jusić.

Edin Kajević je dobio priznanje najuspješniji trener općine Breza za 2018. godinu, dok je kolektiv “Bosna” najuspješnija sportska organizacija općine Breza za 2018.

“Veliko hvala Sportskom savezu i Općini Breza koji su prepoznali naše rezultate. Taekwondo kolektiv Bosna će i u narednom periodu vrijedno raditi i na taj način opravdati povjerenje svih, a nova priznanja su podrška da budemo još bolji i kvalitetniji”, kazao je Kajević.

Podsjetimo, TKD “Bosna” je prošle godine u Brezi osvojio šest priznanja tako da je ovogodišnjih sedam prava “žetva” priznanja i ovjera odličnih rezultata koje postiže taekwondo kolektiv “Bosna”.