Delegacija Vispaka i AS Grupacije obišla kompleks Ravne

U ponedjeljak 14. septembra 2020. godine u posjetu Kompleksu Ravne boravila je delegacija AS Grupacije, na čelu sa predsjednikom savjetodavnog odbora, članom Nadzornog odbora i vlasnikom Sulejmanom Hrvićem. U delegaciji su bili i predsjednik Uprave AS Holdinga Rusmir Hrvić, predsjednik Nadzornog odbora Vispaka Semir Sejdinović, te član Nadzornog odbora Vispaka prof.dr. Haris Jahić i direktorica Vispaka Nina Bijedić Mujanović.

Domaćin delegaciji je bio dr. Semir Osmanagić, a vrijeme za posjet je iskorišteno za obilazak Muzeja Fondacije, kao i Prahistorijskog podzemnog kompleksa tunela Ravne, te dijela parka „Ravne 2“.

– Danas smo ispred Vispaka došli sa uvaženom delegacijom vlasnika kompanije Vispak i AS Grupacije, te smo se nakon redovnog sastanka koji smo imali, odlučili i za posjet lokacijama na Ravnama. Neki su više puta bili ovdje, neki nekoliko puta, dok je nekima ovo bio prvi posjet, a imali smo zaista sjajno druženje uz domaćina dr. Osmanagića i ekipu koja nas je ugostila, prezentirane su nam i neke nove stvari, i napunili smo se nekom novom energijom. – kazala nam je nakon posjeta direktorica Vispaka, Nina Bijedić Mujanović.

Inače, kompanija Vispak i Fondacija imaju dugogodišnju saradnju, pa je i ovaj posjet bio samo nastavak te saradnje.

– Kad god imamo neke značajne goste, a često ih imamo, praktikujemo da ih dovedemo i počastimo posjetom ovim divnim lokacijama, i svaki put kada dolazimo s gostima vidimo i čujemo nešto novo i bude nam vrlo ugodno. Svaki posjet rezultira pojačanom energijom za nove poslovne poduhvate i to samo znači da mi vjerujemo u entuzijazam, snagu, rad i trud cijelog tima Fondacije. Mi smo do sada već sarađivali i ova saradnja koju imamo bit će nastavljena i u budućnosti. – kazala nam je Nina Bijedić Mujanović.