DEBI VISOČKIH KOŠARKAŠA PRED DOMAĆOM PUBLIKOM U A-1 LIGI

U nedjelju, 6. novembra, sa početkom u 19 sati u KSC “Mladost” u Visokom biće odigrana utakmica drugog kola košarkaške A-1 lige, grupa Jug, u kojoj će KK “Visoko” dočekati KK “Kakanj”.

Biće ovo debi visočkih košarkaša pred domaćom publikom u ovoj ligi i prilika da navijači pomognu ekipi da dođe do prve pobjede u ovom rangu takmičenja. Visočki i kakanjski košarkaši su se sastali dva puta prije početka ove sezone, jednom na turniru “Jakub Genjac” i jednom u Kaknju, a oba puta Kakanjci su slavili pobjedu.

Ipak, u pitanju su bio ipak pripremni period, tako da ova predstojeća utakmica sada ima i rezultatski značaj. Ono što je sigurno jeste da trener Neimarlija ponovo na raspolaganju neće imati Nikolića i Rističevića, dok bi svi ostali igrači trebali biti spremni za meč.

Ulaznica za ovu utakmicu košta simbolične 2 KM, dok će svi vlasnici članskih karata imati besplatan ulaz na sve domaće mečeve.

Pred ovaj meč, na ulazu u visočku dvoranu, svi zainteresovani će moći kupiti članske karte po cijeni od 20 KM (važe za cijelu sezonu), dok će najvjerovatnije biti upriličena i prodaja odjevnih predmeta KK “Visoko”.

U planu je i još nekoliko iznenađenja za posjetioce, što je dovoljan razlog da u nedjelju u 19 sati budete u KSC “Mladost” uz visočki košarkaški tim.

KK “Visoko”