Ćevapi, sudžukice i hamburgeri sa Malak Farme bez soje, hljeba, glutena, aditiva i pojačivača okusa

Tradicionalna receptura: kvalitetno meso, so i začini, bez soje, hljeba, glutena, aditiva i pojačivača okusa.

Vrijedni Mesar sa Malak Farme je napravio jedinstvene ćevape, sudžukice i hamburgere, osebujna okusa. Po posebnoj tradicionalnoj recepturi koja se sastoji od kvalitetnog mesa, soli i začina napravio je proizvod čijom su kvalitetom i okusom oduševljeni svi koji su ih probali.

Po čemu su posebni?

Ovaj put nećemo duljiti, nijedna fotografija, tekst ili priča ne može dočarati njihov okus. U Mesarovim ćevapima, sudžukicama i hamburgerima nema soje, hljeba, glutena, aditiva, pojačivača okusa, niti bilo kakve druge vještačke “kozmetike“. Poslije konzumiranja ovih ukusnih proizvoda, osjećate lijep osjećaj sitosti, bez uobičajenog nadimanja i nadutosti poslije konzumacije mesnih prerađevina.

Kako ih servirati?

Otkrit ćemo vam jednu tajnu, na Malak Farmi, uz ove proizvode servira se Farmerov namaz i Pravi jogurt. Preporučujemo Vam i organsko povrće iz Vaše bašte, a ako nemate baštu, organsko povrće možete potražiti na Malak Farmi i u njihovim prodavnicama “Bili jednom Seljak, Mljekar i Mesar…”.

Cijena?

U ljetnoj sezoni kada se miris roštilja širi našim baštama, avlijama i izletištima, napravili smo promotivnu cijena: 1 kg ćevapa, sudžukica i hamburgera je 14,90 KM.

Gdje ih kupiti?

Proizvode Seljaka, Mljekara i Mesara možete kupiti u prodavnicama “Bili jednom Seljak, Mljekar i Mesar…”:

• na Pofalićima, ulica Zmaja od Bosne br. 26 (prekoputa Srednje ekonomske škole),

• na Saraj Polju, ulica Adija Mulabegovića br. 7,

• putem besplatne kućne dostave u Sarajevu na broj telefona 061 901 900,

• kućnom dostavom putem aplikacije Korpa.ba. Direktni linkovi: Prodavnica Pofalići i i Prodavnica Saraj Polje.

Više informacija i novosti o Malak Farmi pratite na oficijelnoj web stranici www.malakfarma.ba, kao i putem društvenih mreža Facebook i Instagram.