Ćevabdžinica Ihtijarević počela sa radom i kućnom dostavom

Lijepa vijest za sve ljubitelje ukusne hrane. Ćevabdžinica Ihtijarević počinje sa radom od danas (06.04.2020.) u terminima od 09 – 17h i to isključivo kućna dostava.

Hranu možete naručiti na brojeve:

061 92 88 55
032 737 136

Ćevabdžinica “Ihtijarević” je restoran brze hrane i specijaliteta sa roštilja sa tradicijom preko 80 godina postojanja. U našoj ponudi nudimo samo najbolje oblikovane proizvode od junećeg mesa kao i teleće specijalitete i jela od piletine. Posjedujemo vlastite pogone za preradu mesa pa smo tako tokom dugogodišnjeg poslovanja usavršili recepture naših proizvoda pa danas nudimo:

ćevape, suđukice i pljeskavice tradicionalnog bosanskog kvaliteta i recepture koja nudi savršenstvo gastronomskog užitka.

Posebnu kategoriju predstavljaju naši burgeri, koje već godinama usavršavamo da bismo postigli savršenu recpturu pa tako danas nudimo vrhunske burgere od junećeg i pilećeg mesa napravljene od najfinijih sastojaka i bez sumnjivih dodataka.

Pored toga tu su i teleći specijaliteti sa roštilja garantovano provjerenog porijekla i kvaliteta.

Svi nasi dobavljači posjeduju HALAL certifikat kao i uvjerenje od veterinarskog i sanitarnog ureda o ispravnosti svake pošiljke, tako da mi garantujemo za kvalitet i ispravnost naših proizvoda, a najbolji pokazatelj su stalni kupci koji nam se uvijek iznova vraćaju i odlaze zadovoljni jer pored izvrsne ponude naše ljubazno osoblje uvijek učini boravak prijatnijim…