Central osiguranje sufinancira nabavku protupožarnih aparata

Društvo Central osiguranje, kao domaća osiguravajuća kuća, za glavni cilj postavlja aktivno sudjelovanje u unapređenju tržišta u Bosni i Hercegovini poštujući načela struke i poslovnu etiku, a prije svega pružajući usluge najvišeg standarda po pitanju zaštite naših klijenata/osiguranika.

Težimo ponuditi vrhunske usluge prilagođene željama i potrebama naših Osiguranika te tako izgraditi odnos pun povjerenja i povećati zadovoljstvo klijenata uslugama koje nudimo.

Upravo iz toga razloga, kao i zbog podržavanja raznih akcija kojima se doprinosi unapređenju tržišta u Bosni i Hercegovini, odlučili smo se za sudjelovanje u sufinanciranju nabavke protupožarnih aparata koje nabavlja JKP Visoko d.o.o. – Upraviteljstvo u svrhu preventivnog djelovanja zaštite od požara.

Društvu JKP Visoko d.o.o. – Upraviteljstvo početkom 2018. godine dodijeljen je certifikat za obavljanje poslova upravitelja nad zajedničkim dijelovima zgrada, što ih ovlašćuje da otklanjaju građevinske nedostatke na stambenim zgradama nastale uslijed zajedničkog korištenja prostora (vodovodne instalacije, elektro – instalacije, sustavi zaštite od požara itd.).

U cilju zaštite imovine u slučaju požara, poplave, izljeva vode i drugih nepredviđenih opasnosti, JKP Visoko daje povjerenje Central osiguranju ugovaranjem police osiguranja.

Poslovnom suradnjom ova dva društva, Central osiguranje dokazuje snagu na tržištu osiguranja u BiH i još jednom potvrđuje da smo spojeni povjerenjem.