Centar za terapeutsku masažu i kiropraktiku „RAVNE“ svakim danom nudi sve više novih usluga

Centar za terapeutsku masažu i kiropraktiku „Ravne“ za kratko vrijeme je postao mjesto na koje dolaze i domaći gosti, ali i gosti iz svih zemalja svijeta, po opuštajuće masaže, ali i brojne druge tretmane koje nudi osoblje ovog centra smještenog u Aero banji u Kompleksu Ravne.

Pored vrhunske usluge terapeuta i osoblja centra, svakodnevno se obogaćuje i sama ponuda, pa su tako i termini velikim dijelom popunjeni i za usluge je potrebno rezervisati svoj termin.

– „U kratkom vremenskom roku o Centru se čulo jako mnogo, a svi komentari su pozitivni i to nas najviše raduje. Raduju nas zadovoljni klijenti koji nam dođu i sa osmijehom izlaze iz našeg Centra, a mnoštvo njih se i rado vraća, što govori o kvalitetnoj usluzi našeg osoblja. U posljednje vrijeme imamo i neke novine, nove terapeute, koji sa svojim dolaskom donose i novosti, pa tako pored izuzetno široke ponude koju imamo, sada nudimo i masažu nogu, stopala, tjemena, lica, kompletne glave, vratnog dijela i masažu kompletnih ruku, a naravno ni na tome se nemamo namjeru zaustaviti, jer već pripremamo i druge novine, koje će za sada ostati iznenađenje za naše brojne goste koji nam dolaze.“ – kazala nam je Tea Pašić, direktorica Centra za terapeutsku masažu i kiropraktiku „Ravne“.

Od samog početka u Centru radi i Mišo Vuletić, a kako nam je kazao, očekivanja koja su imali od Centra i ono što je postignuto do sada, prevazišlo je sva očekivanja.

– „Zaista je ugođaj biti dio ovog tima koji imamo okupljen oko Centra, a što se tiče same usluge, o njoj najbolje mogu reći naši gosti koji nam dolaze, koji sretni i zadovoljni izlaze iz našeg Centra i što je najbitnije, koji nam se iznova vraćaju. Zaista sam fasciniran i samim brojem ljudi koji su u ovako kratkom vremenu saznali za naše usluge, ali i time da u Centar dolaze i naši, domaći ljudi, iz Visokog i okolnih gradova, ali i brojni gosti iz svih zemalja svijeta, koji dolaze u obilazak Bosanske doline piramida, a masaže i naše usluge čini se da postaju dio tog obilaska.“ – kazao nam je Mišo.

Za one koji još nisu posjetili Centar bitno je napomenuti da se nalazi u Aero banji, u sklopu Ljekovite šume, koja se nalazi nekih stotinjak metara od samog centra Kompleksa Ravne, odnosno od Muzeja Fondacije i ulaza u Prahistorijski podzemni kompleks Ravne.