“Čehajjić” Visoko: iPhone 14 serija stigla u prodaju!

Apple je službenu prodaju Iphone i Apple watch uređaja u BiH otpočeo 30.09.2022. i kao i svaki put izazvao veliko interesovanje vjernih korisnika i već sada je izvjesno da je potražnja kao i svake godine iznad očekivanja.

iPhone 14 serija uključuje četiri modela – iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max. Ove godine Apple je odlučio napraviti velike razlike između običnih i Pro modela.

Najveća inovacija do sada je urez ekrana u obliku pilule, na kojem je Apple uspio staviti selfie kameru i Face ID sistem, zbog kojeg godinama nije mogao napredovati dalje od notcha. Ipak, sada se potrudio da maksimalno iskoristi novi dizajn. Primarno, Apple koristi urez za prikaz relevantnih softverskih elemenata.Cijena

Pro uređaji će se moći kupiti u sivoj, srebrnoj, zlatnoj i ljubičastoj boji, a kupcima su na raspolaganju konfiguracije od 128, 256, 512 GB i 1 TB.

Naravno, sve ove modele moguće je pronaći i u našoj prodavnici, a korisnici koji su naručili uređaj u prednarudžbi već sada uživaju u novom iPhone-u.

Ako niste od onih koji odmah žele imati posljednju seriju, sada je idealna prilika za kupovinu starijih serija iphona, koje su još uvijek dominantne kod korisnika i cijene su dosta pristupačnije.

“Čehajjić” Visoko u svojoj ponudi ima širok izbor Iphone uređaja, od iphone 8 do 14 pro max uz najpovoljnije cijene kao i mogućnost zamjene uređaja uz doplatu.

Ako pak niste ljubitelj iPhona, u našoj ponudi pronaći ćete širok izbor Android uređaja, prije svega mislimo na Samsung i Xaiomi, gdje se izdvajaju S22 modeli, prije svega S22 Ultra sa 8gb ram i 256gb i 512gb pohrane.

 

 

Vaš “Čehajjić” Visoko

Nakit – Satovi – Mobiteli