Budite lijepi i zdravi uz prirodne proizvode biljne apoteke “Bio Herbs” u Visokom

Biljna apoteka “Bio Herbs” je osnovana u januaru 2021. godine. Nalazi se u centru grada,  Čaršijska 59 Visoko, preko puta Tabhanske džamije.Ideja o otvaranju biljne apoteke je nastala u težnji vlasnika da svojim sugrađanima pruži zdrave, prirodne, bio proizvode, vitamine, minerale i suplemente.

U biljnoj apoteci nudimo raznovrsne vitamine B, C, D i minerale – magnezij, zink, selen, kapi od biljnih ekstrakata, suplementi i dodatke ishrani, med i proizvodi od meda, razne vrste čajeva, prirodna kozmetika, sapuni i kreme.

Bio Herbs je mjesto gdje pacijent može unaprijediti svoje zdravlje, a i dobiti stručan savjet.

 

Proizvodi

Posebno bismo izdvojili razne vrste praha kao Reishi prah, Spirulina, Chorella, Moringa, Kelp, zlatna Maka, Psyillium ljuspice.

Moramo naglasiti da su proizvodi u apoteci 95% bosanskohercegovački i da imamo saradnju sa proizvođačima sa cijele teritorije Bosne i Hercegovine. Jako malo biljnih preparata se uvozi.

Proizvod koji se ističe u lepezi ponude su E -Kapi protiv urinarnih infekcija i pomoć kod urogenitalnog trakta koji su ujedno i  jedan od najboljih prirodnih preparata dr. Enesa Hasanagića.

One predstavljaju dobro uravnoteženu kombinaciju precizno izmjerenih visokokvalitetni biljnih ekstrakata i etanola. Veoma uspješno pomaže kod infekcija izazvanih E colli, i drugom bakterijama kao što su Hlamidija, mikroplazma, stafilokoka, proteua  mirabilis, streptokok B, enterokoke…

EKapi će vas osloboditi tegoba izazvanih ovim infekcijama u roku od 3-7 dana. Biljni ekstrakti u ovim kapima imaju antigljivično, antibakterijsko i antimikrobni svojstvo koja djeluju preventivno i smanjuju infekcije urogenitalnog trakta.

E kapi su prirodne, neškodljive za djecu i odrasle, veoma efikasne i brzo djeluju.

Podsjećamo da se jednom mjesečno u apoteci “Bio Herbs” održavaju prezentacije proizvoda, testiranja na vitamine i minerale, pregledi tjemena, pregledu statusa kože i sl.

U apoteci možete i izvršiti besplatno kontrolno mjerenje krvnog pritiska.