BIOS pokrenuo platformu online kupovine i kućne dostave voća i povrća

Kompanija Bios, specijalizirana za proizvodnju voća i povrća, pokrenula je online platform kojom se kupcima omogućava dostava visokokvalitetne i zdrave robe na kućna vrata. 

www.ebios.ba nudi kupcima na području Općina: Stari grad Sarajevo,Centar , Novo Sarajevo,Novi Grad, Ilidža,  dostavu voća i povrća, te kvalitetnih sokova, na kućnu adresu. Na ovoj internet stranici možete naći sve proizvode iz našeg asortimana, odabrati artikle koji su vam potrebni te platiti. Plaćanje se vrši online ili prilikom preuzimanja robe, kreditnom karticom ili gotovinski. Kreditna kartica se može koristiti i prilikom ličnog preuzimanja robe prispjele dostavom.

U vrijeme pandemije korona virusom, te ograničenja kretanja, posebno za maloljetnje i starije osobe, Bios je učinio i ovaj iskorak ponudivši, po prvi put u Bosni i Hercegovini, opciju dostave zdravih proizvoda.

Ukoliko su vaši roditelji prinuđeni ostati kući, dostavljači Biosa će im na vrata, uz sve mjere zaštite Vaših najmilijih, kao i naših radnika, dostavite ono što im je potrebno a ponuđeno je na stranici www.ebios.ba

Proizvodi su primarno domaćeg porijekla, jer je to temelj funkcioniranja Biosa. Mi otkupljujemo sve što domaći proizvođači, posebno naši kooperanti, prizvedu, uz uslov da je voće i povrće organskog porijekla, dakle bez hemijskih sredstava ili modifikacija. Ono što Bios nudi u prodaji provjerenog je kvaliteta i zdravo.

Kompanija Bios već 17 godina egzistira u Bosni i Hercegovini. Radom i zalaganjem naših uposlenih, nametnuli smo se kao lider na tržištu. Bavimo se proizvodnjom i prodajom sjemenskog i sadnog materijala, opremom za plastenike i otkupom i prodajom domaćeg voća i povrća.

www.ebios.ba još je jedan iskorak u razvoju ove bosanskohercegovačke kompanije kojim se ponosimo.