Beauty salon HanFar: VRIJEME JE ZA EGIPATSKU DEPILACIJU ŠEĆERNOM PASTOM HANFAR

Egipatska depilacija šećernom pastom HanFar daje zadivljujuće rezultate iskorjenjivanja dlačica na najzdraviji način!

Depilacija šećernom pastom HanFar kod kuće ili dolazak na tretman depilacije u Beauty salon HanFar, daje isti produkt – baršunasto mekanu kožu bez neželjenih dlačica na tijelu, što je san svake žene.

Da li se šećerna pasta HanFar može koristiti na licu ?

Postoji li uopće ijedna osoba koja tamnije dlačice na bilo kojem dijelu ženskog lica smatra privlačnim? Teško da će odgovor na ovo pitanje biti pozitivan. Naprotiv, onaj dio ženske populacije koje ova pojava muči, učinit će sve da bi sakrile te “muške” dlačice kako god znaju, od pojačane šminke pa sve do rješavanja bilo kojom metodom odstranjivanja.

Povećana dlakavost na licu kod ženskih osoba, zbog svoje estetske neprihvaćenosti u današnjem društvu, za posljedicu može imati psihološki stres, probleme sa samopouzdanjem, depresiju, osjećaj srama, te izbjegavanje društvenih interakcija.

Ništa manje bezazlena činjenica može biti i to da ta ista dlakavost indicira da nešto u organizmu nije u potpunoj ravnoteži, zbog čega je prije odluke o bilo kojoj vrsti uklanjanja tih dlačica, posjeta doktoru neophodna.

Pretjerana dlakavost kod žena, odnosno hirzutizam, može biti genetski naslijeđena, može nastati uslijed nepravilnog rada štitnjače, kao posljedica proizvodnje previše muških hormona androgena ili testosterona, no najčešći uzrok je sindrom policističnih jajnika. U pubertetu kod djevojaka, jajnici počinju proizvoditi mješavinu ženskih i muških spolnih hormona, što uzrokuje rast dlaka ispod pazuha i stidnih područja. Hirzutizam se može dogoditi ako kombinacija hormona postane neuravnotežena, odnosno ako muški hormon (androgen) brojčano nadjača ženski hormon. Ponekad se uzrok ni ne može identificirati, nego je jednostavno okidač toga genetika.

Rješenje postoji uz depilaciju prirodnom šećernom pastom HanFar, bez iritacije s ishodom iskorjenjivanja neželjenih dlačica.

Da li se šećernom pastom HanFar može riješiti problem uraslih dlačica?

Redoviti piling tijela vrlo je važan kod uraslih dlačica. Njime uklanjamo sloj odumrlih stanica i tako omogućujemo dlačicama da nesmetano izađu na površinu – na ovaj način sprječavamo njihovo urastanje, a ujedno oslobađamo i postojeće urasle dlačice.

Uz ovo, redovna depilacija prirodnom šećernom pastom daje zadivljujuće rezultate jer ste nesebično ulagali u sebe, a to je najbolja investicija.

Kada je najbolje krenuti s depilacijom kako bi imali što glađe noge i živjeli duže bez neželjenih dlačica?

Većina nas je jedva dočekala hladnije jesenske dane, između ostalog i kako bismo napokon mogle prestati brinuti o depilaciji i „sakriti“ noge u trapericama i dugim hlačama. Međutim, upravo su jesen (ili najkasnije početak zime) najbolje vrijeme kada krenuti s depilacijama, kako bi se do sljedećeg ljeta dlačice prorijedile, njihov rast usporio, te smanjio broj uraslih dlačica. Nastavimo li s povremenim, ali redovitim depilacijama, „ljetne“ depilacije dati će puno bolje rezultate koji će biti i dugotrajniji.

Veoma važno je spomenuti da djevojčice od 13 godina s pojavom prvih neželjenih dlačica na tijelu treba da biraju prirodnu depilaciju iskorjenjivanja, jer je prirodno zdravo.

Iskusna depilerka egipatsku depilaciju može izvesti vrlo brzo jer se velike količine dlačica mogu  ukloniti u jednom potezu brzog trzaja, tehnikom ručnog zgloba, a sama tehnika zahtjeva preciznost, uvježbanost i manuelnu vještinu stečenu izobrazbom dugotrajnog rada kojeg volite da radite.

Posjetite Beauty salon HanFar u Lješevu i dođite da se depirate prirodnom šećernom pastom HanFar – Jer prirodno je zdravo!

  Fazlić Edina – 061 622 977

Detaljnije informacije na Facebook stranici klikom na LINK