ASUBIH / LOKALNI TIM VISOKO: Prijava za radionice 4 Mental Health

4 Mental Health je projekat kojeg organizuju i implementiraju četiri lokalna tima Asocijacije srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini, Lokalni tim Maglaj, Breza, Visoko i Kakanj.

Projekat obuhvata radionice o mentalnom zdravlju koje će se realizovat u gore navedenim lokalnim zajednicama, a njihove teme su: Psihologija, Emocije, Komunikacija, Stereotipi i predrasude.

Projekat je podržan iz fonda Socijalnog dana 2018. Na pomenutim radionicama prisustvovat će stručna lica odnosno psiholozi, sociolozi, pedagozi i sl. Na radionicama ćemo pričati o navedenim temama i interaktivno raditi s učesnicima na istim. Učesnike radionica ćemo birati putem online prijavnica. Prijavnicu će moći popuniti i poslati bilo koji zainteresovani srednjoškolac koji pohađa školu u Maglaju, Kaknju, Brezi i Visokom.

S obzirom da se radionice održavaju u vrijeme redovne nastave, učesnicima radionica koje odaberemo biti će opravdani časovi sa kojih budu odsustvovali taj dan. Zainteresovani za radionice će blagovremeno biti obavješteni o toku i planu istih.

Da bi ste se prijavili za učešće u radionici koja će se u Visokom održati 9. maja kliknite na LINK

Za više informacija slobodno nas kontaktirajte.

Asocijacija srednjoškolaca u Bosni i Hercegovini / Lokalni tim Visoko