3D APARTMANI U DOBRINJU – IDEALNO MJESTO ZA PREDAH, ODMOR I UGODAN BORAVAK

Tražite mirno mjesto i ugodan ambijent za boravak sa svojom porodicom ili prijateljima? Dolazite u posjetu Visokom, Kaknju, Sarajevu i okolnim gradovima? Imate poslovne sastanke, seminare ili privatne turističke aranžmane, a ne znate gdje prespavati? Tražite li jeftin i udoban smještaj u okolini Visokog, Caffe 3D Apartmani su idealno mjesto za predah, osvježenje, ugodan boravak u ambijentu van gradske gužve.

U objektu smještenom na pola puta između Visokog i Kaknja možete iznajmiti sobe po povoljnim cijenama. Wi fi konekcija i LCD televizor u svakoj sobi uz moderno opremljena kupatila i parking mjesta su samo neke od pogodnosti. Odmor u miru i tišini, najbolja kafa uz serviran doručak prava su preporuka.

Osoblje je veoma ljubazno i posvećuju pažnju svakom gostu. Govore više stranih jezika tako da nema problema u komunikaciji. Prelijepa unutrašnjost soba i caffe prostora sa 3D zelenim vrtom ispred, su još neke od preporuka zadovoljnih gostiju.

U kompleksu se nalazi i samouslužna autopraonica.


Odmah uz kafić je dječja igraonica, tako da možete povesti i malu raju koja će se igrati dok odmarate tijelo i duh od poslovnih obaveza i dnevnog stresa ili se opuštate uz bilijar i pikado.

Ako slavite dječji rođendan, najbolji izbor su Caffe 3D Apartmani sa domaćim kolačima, sladoledom, nargilama i najboljom kafom, te već pomenutom igraonicom. Kafa ima poseban okus ako se pije poslije vrhunske baklave, hurmašice ili domaće torte, a 3D Apartmani pored ovog imaju svaki dan nešto novo u ponudi.

Ovaj izuzetan ugostiteljski objekat nalazi se sa desne strane na regionalnom putu iz Visokog prema Kakanju, na adresi Dobrinje 136. Info tel: + 387/ (0)61 611 233